محل لوگو

زيره سبز

زيره سبز

انسانها علاوه بر تأمين مواد غذايي بسياري از نيازهاي روزمره زندگي خود را از گياهان تأمين مي كنند. شايد بتوان گفت كه نقش گياهان در تأمين اينگونه نيازهاي جامعة انساني، كمتر از نقش آنها در تأمين محصولات غذايي نيست. از جملة اين مواد كاغذ، پلاستيك، چسب، داروهاي گياهي و نوشيدني ...

27,895 تومان
26,500 تومان

تاريخچه ماكاروني

تاريخچه ماكاروني

ماكاروني يكي از فراورده هاي مهم گندم است كه توليد آن را به چيني ها نسبت داده اند و مورخين عقيده دارند كه اين محصول در قرن 13 ميلادي توسط ماركوپولو به اروپا و از آن جا به ساير كشور ها رفته است در حال حاضر ماكاروني يكي از فراورده هاي پرمصرف در بسياري از كشور هاي اروپايي است. مصرف ...

6,737 تومان
6,400 تومان

پاستوریزاسیون

پاستوریزاسیون

پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن موادغذایی را حرارت می دهند تامیکروب هایموجود در آنها همچونباکتری،ویروس،پروتوزوآ،کپکو... کشته شوند. پس از آنکهلوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند راابداع نمود، نام پاستوریزه را برای این فرایند انتخاب نمودند. لوئی پاستور به همراهکلاد ...

12,421 تومان
11,800 تومان

بی اشهایی در کودک نوپا

بی اشهایی در کودک نوپا

امتناع كودك از خوردن ممكن است به دلايل زير باشد: فعاليت زياد و در نتيجه خستگي فعاليت كم و در نتيجه كمتر گرسنه شدن نخوابيدن كم بودن فاصله بين تنقلات با غذاهاي اصلي اظهار نظر مبني بر دوست نداشتن غذا توسط بزرگترها. اما در عين حال اين امر ممكن است وسيله اي باشد كه كودك مي ...

5,684 تومان
5,400 تومان

نجات بخش ضایعات نان

نجات بخش ضایعات نان

یکی از جنبه های مهم صنعت غذا ، بهبود کیفیت محصولات تولیدی و توسعه فرمولاسیون جدیداست که امروزه امولسیفایر ها این راه را هموار تر ساخته ودر طیف وسیعی از فراورد های غذایی کاربرد دارند .امولسیفایر ها دسته بزرکی از ترکیبات هستند که عوامل فعال سطحی یا سورفکتانت نامیده می شوند ...

12,421 تومان
11,800 تومان

تغذیه

تغذیه

در گذشته جهت بسته بندی گوشت از پوشش هایی مانند PVC استفاده می شد که این گونه بسته بندیها هم نشتی داشته و هم جذاب نبودند به همین جهت به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت تازه و حفظ کیفیت گوشت تحقیقات گسترده ای در کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی و امریکا بر روی انواع بسته ...

36,105 تومان
34,300 تومان

تغذیه

تغذیه

تغذیه میتواند به عنوان یک سری از مراحل که یک سیستم در آن ایفای نقش می کند، تعریف شود که در آن هضم غذا برای پیشرفت و رشد، برای مصرف انرژی، برای بازسازی بافت های از بین رفته یا آسیب دیده، و همچنین برای پیشگیری از چند نوع بیماری انجام میشود. اما تغذیه شامل مراحل بسیاری می شود. و ...

8,211 تومان
7,800 تومان

بسته بندي

بسته بندي

با توجه به اهميت بسته بندي در کاهش فساد مواد غذائي و تاثير آن بر روي فروش محصول ، توجه به جنبه هاي مختلف آن بسيار ضروري است پلاستيکها طيف گسترده اي از موادي هستند که در سالهاي اخير استفاده روز افزوني از آنها جهت بسته بندي مواد غذائي صورت مي گيرد . يکي از مسائلي که در استفاده از ...

61,889 تومان
55,700 تومان

افزودنیهای غذایی

افزودنیهای غذایی

افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. مواد افزودنی غیر عمد ...

24,737 تومان
23,500 تومان

استانداردهاي غذايي

استانداردهاي غذايي

استاندارد سابقه بسيار طولاني داشته و بشر اوليه با الهام از پديده هاي طبيعي مانند گردش ايام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگي خود را استاندارد مي كرده است. استانداردها در سطوح مختلفي تدوين مي شوند از جمله سطح استانداردهاي بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي است كه توسط ...

45,895 تومان
43,600 تومان

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما