محل لوگو

پاستوریزاسیون


پاستوریزاسیون

پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن موادغذایی را حرارت می دهند تامیکروب هایموجود در آنها همچونباکتری،ویروس،پروتوزوآ،کپکو... کشته شوند. پس از آنکهلوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند راابداع نمود، نام پاستوریزه را برای این فرایند انتخاب نمودند. لوئی پاستور به همراهکلاد برنارددر بیستم آوریل سال 1862م، برای اولین بار اقدام به عملپاستوریزه نمودند.

بر خلاف فراینداستریلیزه، در عمل پاستوریزه تمام میکروبهای ماده غذایی را نمی کشند؛ بلکه طی فرایند پاستوریزه تعدادی از... 


مبلغ واقعی 12,421 تومان    5% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 11,800 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما