محل لوگو

اسانسگیری

اسانسگیری

معلوم نیست دقیقا از چه زمانی گیاهان به عنوان دارو مورد استفاده انسان قرار گرفته اند. مسلما اطلاعات مربوط به اثرارت و خواص داروئی گیاهان از زمانهای بسیار دور به تدریج بدست آمده، سینه به سینه منتقل گشته، به طور ضمنی با آداب و سنن قومی نیز در آمیخته، سرانجام با زحمت زیاد و از ...

17,053 تومان
16,200 تومان

احساس درد و گرسنگی

احساس درد و گرسنگی

تعریف احساس : در سطحزیست شناختی (Biological) همه اطلاعاتی راکه درباره جهان اطراف خود بدست می‌آوریم؛ در نتیجه برخورد محرک‌ها بر دستگاههای حسیو تحریک کردن گیرندگان ، سلولهای عصبی (Neurons) و سلولهای مغزی حاصل می‌شود. درسطحروانشناختی (Psychological) احساسها تجربه‌هایی هستند که توسط ...

9,789 تومان
9,300 تومان

تغذیه وگوارش

تغذیه وگوارش

همانطور که می دانیدتغذیه: مکانیزمی در بدن جانداران است که طی آن، جاندارانغذا و مایعات رامصرف نموده و با استفاده از آنها، بدنشان به عملکرد طبیعی، رشد و بازسازی قسمت هایفرسوده خود ادامه می دهد. مطالعه ارتباط غذا باسلامتی وبیماری درجانداران می باشد. عملکرد بدن را هنگام مصرف ...

13,474 تومان
12,800 تومان

تولید شیر

تولید شیر

لوكوز همه گير گاوي سبب ضررهاي اقتصادي فاحش در ارتباط با هزينه برنامه هاي كنترل وريشه كني مي گردد. در اروپا، به علت آنكه مبارزه جهت ريشه كني آن براي سالها توسط جامعه اروپا، به اجرا گذاشته شد، ضررهاي اقتصادي وسعت آشكاري داشته ،دانمارك از سال 1959 برنامه اي ملي در اين رابطه بنيان ...

23,789 تومان
22,600 تومان

خاویار

خاویار

ماهيان خاوياري كه به علت توليد خاويار لذيذ و گرانبها، گروهي از مهمترين ماهيان تجارتي جهان محسوب مي شوند جزء نخستين مهره داراني هستند كه سرسلسلگان آنها در دوران اول زمين شناسي از آغاز دورة كربنيفر در سطح وسيعي از آبهاي روز زمين وجود داشته اند. نتايج حاصل از بررسيهاي انجام ...

31,053 تومان
29,500 تومان

قارچ

قارچ

قارچها موجوداتی هتروتروف بوده، فاقدریشه،ساقه وبرگ هستند و در یکی از پنجسلسله موجودات زنده قرار داده شده‌اند. این موجودات به علت فقدانکلروفیل (سبزینه) قادر به سنتز مواد آلی نیستند و در نتیجه ناگزیرند به صورت ساپروفیت برروی مواد آلی مرده گیاهی و جانوری و یا به صورت انگل بر ...

20,632 تومان
19,600 تومان

فرآیند تولید سوسیس

فرآیند تولید سوسیس و کالباس در تمامی واحد مشابه می باشد.اختلا فات موجود ما بین واحدهای مختلف تولیدی فقط به میزان اتو ما سیون دستگاهای خط تولید بر می گر دد ((تشریح دقیق و جا مع فراین د تولید)): مراحل فرآیند تولید سوسیس و کا لبا س به شر ح زیر می باشد: ...

5,263 تومان
5,000 تومان

فاسد شدن مواد غذایی

فاسد شدن مواد غذایی

يكي از راهكارهاي مهم دربه حداقل رساندن فساد مواد غذايي استفاده از بسته بندي صحيح ومتناسب با محصول درتمامي مراحل توليد ماده غذايي است. درجاييكه روشهاي بسته بندي ضعيف باشد، مقادير زيادي از غذا وكالاهاي ديگر از بين خواهد رفت . علاوه براين، هربسته بندي اصولي، جذاب وقابل رقابت ...

6,211 تومان
5,900 تومان

کربوهیدرات

کربوهیدرات

کربوهیدرات‌ها (هیدرات‌های کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکول‌های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلی‌هیدروکسی‌آلدئید‌ یا پلی‌هیدروکسی‌کتون‌ می‌دانند. هیدرات‌های کربن از اتم‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده‌اند. ...

10,842 تومان
10,300 تومان

کارشناس تغذیه

نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقایزندگی و طول عمر می باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تابرای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیدهرشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می ...

7,789 تومان
7,400 تومان

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما